KIBRIS

Zabıta aracının çarptığı Polis Memuru Adem Altun’un sağlık durumu iyiye gidiyor

Taksim Meydanı’nda zabıta aracının çarpması sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Adem Altun, İstanbul'daki ameliyatının ardından hava ambulansı ile KKTC’ye sevk edilecek. Sağlık durumu günden güne iyiye giden Altun’un, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na ait hava ambulansı ile KKTC’ye getirilmesi için gerekli girişimler yapıldı.

Taksim Meydanı'nda trafiğe kapalı alanda zabıta aracının çarpması sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Adem Altun, acil olarak Şişli Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde ameliyata alındı. İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Afacan ve Ak Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Fatih Dünemez, Altun’u hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yoğun bakımdan çıkıp normal odaya alınan Altun’un sağlık durumu her geçen gün iyileşiyor. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak da Altun'u ziyaret etti ve hastane başhekimi Prof. Dr. Mesut Sönmez’den detaylı bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Madak, Altun'un son durumunu telefonla KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a iletti.

Cumhurbaşkanı Tatar ve Altun’un ailesi, bu süreçte gösterilen destek ve ilgi için teşekkürlerini iletti. Doktorlar, Altun’un normal uçakla seyahat etmesini riskli bulduğu için Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na ait hava ambulansı ile KKTC’ye sevki için gerekli hazırlıkların yapıldığını duyurdu. Kısa süre içinde KKTC'ye dönecek olan Altun’un taburcu edilmesi bekleniyor.