NET Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, savaş ortamında bulunan Rusya ve Ukrayna açısından Kıbrıs’ın güvenli konumunun değerlendirilmesiyle  ülkeye gelen yatırımların artırılabileceğine vurgu yaptı.

Sarper Altıncık: Şartlı Tahliye Tüzüğü mahkumların ıslah edilmesi amacına hizmet etmiyor Sarper Altıncık: Şartlı Tahliye Tüzüğü mahkumların ıslah edilmesi amacına hizmet etmiyor

Ülkemizde inşaat alanında son yıllarda yapılan yatırımların önemine dikkat çeken Besim Tibuk, özellikle İskele Bölgesi’ne dünyanın birçok yerinden kişilerin gelip yerleştiğine dikkat çekerken, bu insanların Kıbrıs’a geliş gerekçelerini değerlendirdi.

Yaşamak ya da ev almak için yabancıların Kıbrıs’ı tercih etmesinin altında “güven” duygusunun yattığına vurgu yapan Tibuk, “Burası dünyanın en emniyetli yerlerinden biri, polis rüşvete bulaşmadı, bağımsız bir yargı var. İnsanlar bunu görüyor ve bu olumlu imajı arkadaşlarından dinleyenler de Kıbrıs’a yatırım yapmayı seçiyor” şeklinde konuştu.

Kanal Serbesti” Youtube kanalına konuk olan ve Aziz Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan NET Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, Kıbrıs’ın olumlu atmosferi ve güvenli bir ada olması avantajının özellikle Rusya, Ukrayna ve İran gibi ülkelerden yatırımcı gelmesi için odaklanılacak bir özellik olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim