Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İskele Polis Müdürlüğü ekipleri, dün saat 21.30 sıralarında, Onay Fadıl Demirciler Caddesi'nde şüpheli görülen R.O.O.(E-23) ile G.D.E.’nin (E-28) üzerlerinde ve Gazimağusa’da bulunan evlerinde yaptığı aramda, satışa hazır paketlenmiş  yaklaşık 40 gr hintkeneviri  ve bir adet hassas terazi buldu. R.O.O. ile G.D.E. tutuklandı.

Sendikalar, İskele Tapu Amirliği’ndeki sıkıntılara çözüm isteyerek grev uyarısında bulundu Sendikalar, İskele Tapu Amirliği’ndeki sıkıntılara çözüm isteyerek grev uyarısında bulundu

GİRNE

Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün saat 17.45 sıralarında ise M.F.Y.(E-26) ve H.Ö.(E-25)’nün evinde yapılan aramada yaklaşık 12 gram kokain, yaklaşık 30 gram hintkeneviri, MDMA  içeren 26 hap, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan 2 hassas terazi ve 200 TL’lik banknot para ile uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 54.490 TL, 770 ABD Doları ve 80 Stg nakit para bulundu. Kişiler tutuklandı.

Editör: Melihat Haksız