Ülke genelindeki trafik denetimlerinde 380 sürücü rapor edildi, 27 araç trafikten men edildi Ülke genelindeki trafik denetimlerinde 380 sürücü rapor edildi, 27 araç trafikten men edildi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şehirdeki sahte diploma ve rüşvet olaylarına sert bir dille eleştirdi. Harmancı, ayrıca şehirdeki yol çalışmalarına tepki gösterenlere de işaret ederek, "Sizin tüm sahtekarlığınız içinde bizim asfaltımızsa konular, bizim kendimizi feda edecek onurlu bir davamız vardır ve olacaktır" ifadelerini kullandı.

Harmancı'nın paylaşımı şöyle devam etti: "Athena tanrısı tarafından yazılan hikayelerin hepsinin bir bafidi şivesi ile aktarımı ile coşan 'demos', sahte milliyetçilerin diplomaları, rüşvet çarkının bulaşmadığı bakanları ve girilen tüm hikayelerin en büyük sonucu olan 'afrdodit' tanrısının mahçup gururları ile izlediler olanı biteni. Sizin tüm sahtekarlığınız içinde bizim asfaltımızsa konular, bizim kendimizi feda edecek onurlu bir davamız vardır ve olacaktır."

Harmancı'nın bu sözleri, şehirdeki yönetimdeki etik sorunlara ve yol yapım çalışmalarına dair devam eden tartışmaların merceğinde dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilisim