Polis Basın Subaylığı Haberleri

Polis Basın Subaylığı haberleri ve güncel Polis Basın Subaylığı gelişmeleri, Polis Basın Subaylığı ile ilgili tüm video, Polis Basın Subaylığı fotoğrafları ve Polis Basın Subaylığı haberleri Kıbrıs net haber sitemizde


KIBRIS

Güzelyurt’ta, 19-25 tarihleri arasında meydana gelen olayda, ilkokul bahçesinden klima borusu çalınmasına ilişkin iki kişi tutuklandı.

KIBRIS

Korkuteli köyünde, evinin garajında spiral makinesiyle tahta keserken makineyi elinden kaçıran Hidayet Bakır (E-50) yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KIBRIS

Tatlısu-Geçitkale ana yolunun 10’uncu kilometresinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla dere yatağına düştü.

KIBRIS

Ülke genelinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, bin 840 araç kontrol edildi. Denetimlerde 408 sürücüye çeşitli trafik suçlarından ceza verilirken,...

KIBRIS

Lefkoşa’da dün gece, bir araç ile motosikletin karıştığı trafik kazasında yaralanan iki kişi, tedavilerinin ardından taburcu oldu.

KIBRIS

Ülkede dün meydana gelen üç trafik kazasında, bir kişi yaralandı, iki kişi tutuklandı.

KIBRIS

Polis tarafından dün yapılan denetimlerde, ikamet izinsiz olarak ülkede kaldığı tespit edilen toplam 6 kişi tutuklandı.

KIBRIS

Haspolat ve Alsancak’ta dün yaşanan iki iş kazasında iki işçi yaralandı.

KIBRIS

Dünden beridir kayıp olan 26 yaşındaki Yusuf Ezer bulundu.

KIBRIS

Sahte pasaportla Ercan Havalimanı’ndan yurtdışına çıkış yapmak isteyen ve gerçek isimleri henüz tespit edilemeyen bir erkek ile bir kadın tespit...

KIBRIS

Edremit’te bir evde, Girne’de ise bir dükkandan meydana gelen hırsızlık olaylarında zanlı görülen toplam 5 kişi tutuklandı.

KIBRIS

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından dün Girne ve Lefkoşa’da yapılan aramalarda toplam 4 kişi uyuşturucu madde tasarrufundan tutuklandı.