Güzelyurt’ta ilkokul bahçesinden klima borusu çalınmasına ilişkin iki kişi tutuklandı

Güzelyurt’ta 19-25 tarihleri arasında bir ilkokulun bahçesinden 3 klima borusu çalınması olayına ilişkin iki zanlı tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ileri soruşturmada zanlı olarak tespit edilen H.T.(E-44) ve H.T.’nin (E-32) tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

BAFRA’DA MARKETTE İTHALİ YASAK ELEKTRONİK SİGARA TESPİT EDİLDİ

Bafra’daki bir markette dün saat 15.30 sıralarında yapılan polis denetiminde KKTC’ye ithali yasak 120 elektronik sigara tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada, market işletmecileri H.Ç.(E-48) ve T.K.T.’nin (E-47) aleyhinde yasal işlem başlatıldığı, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

GAZİMAĞUSA’DAKİ TRAFİK KAVGASINDA BEŞ TUTUKLU

Sonbahar patates ekimi yapılan araziler için son beyan tarihi 15 Ekim Sonbahar patates ekimi yapılan araziler için son beyan tarihi 15 Ekim

Gazimağusa’da dün saat 18.30 sıralarında trafik nedeniyle yaşanan tartışmaya dahil olan 5 kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, tartışmada C.O.(E-26) ve A.O.’nun (E-21) bir taraf olup, karşı taraf olan O.D.(E-27) ve M.H.T.’ye (E-26) elleri ve ayakları ile, M.D.(E-25) ise ahşap sopa ile birbirlerine vurarak kavga ettiği, bağırarak çevreye rahatsızlık verdiği kaydedildi.

Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

KANUNSUZ BIÇAK TASARRUFUNDAN BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Gazimağusa’da araçta yapılan polis denetiminde, kanunsuz bıçak bulundurduğu tespit edilen şahıs tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında Akçakoca Sokak’ta yapılan denetimde, tasarrufunda bıçak bulunduran A.İ.(E-31) tutuklandığı, bıçağın emare olarak alındığı ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İKAMET İZNİ OLMADIĞI TESPİT EDİLEN BİR KİŞİYE TUTUKLULUK

Polis ekipleri tarafından dün yapılan denetimlerde, ülkede yasal statüsü olmadığı halde ikamet eden bir kişi tespit edildi.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, şahsın tutuklanarak, aleyhinde yasal işlem başlatıldığı, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Editör: Kutay Öz