Cumhurbaşkanı Tatar, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörünü kabul etti Cumhurbaşkanı Tatar, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörünü kabul etti

Bugün sabah saat 07.09'dan itibaren, orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza sonucu Derinya ve Kapalı Maraş dahil olmak üzere geniş bir alanda elektrik kesintisi yaşanıyor. Kesinti, Derinya Sınır Kapısı, Ordu Evi, Deniz Evi, Palm Beach Hotel, Laguna Binaları, Türk Maarif Koleji ve Dr. Fazıl Küçük Stadyumu'nun bulunduğu bölgeleri etkiliyor.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “17 Ekim 2024 Perşembe günü orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle saat 07:09’dan itibaren Derinya bölgesi, Derinya Sınır Kapısı, Kapalı Maraş, Ordu Evi, Deniz Evi, Palm Beach Hotel ve çevresi, Laguna Binaları, Türk Maarif Koleji ve Dr. Fazıl Küçük Stadyumu bölgesi ve civarlarına elektrik verilemiyor. Arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışma başlatılmıştır.”

Kesintinin ne zaman sona ereceği ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. KIB-TEK’in durumu düzeltmek için çalışmalara başladığı bildirildi.

Editör: Melihat Haksız