Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, merakla beklenen 2023 Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Birliği (EURHODIP) Konferansı’na ev sahipliği yapacak. Konferans 1-5 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

“Oybirliğiyle Kabul Edildi”

DAÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztüren, Fas’ta düzenlenen EURHODIP Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yaptığı sunumla konferansın DAÜ tarafından organize edileceğini duyurdu ve konferansın organizasyonuna ilişkin detayları paylaştı. EURHODIP Yönetim Kurulu Başkanı Paulo Revés ise konferansın Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs’ta düzenlenmesi kararının oybirliğiyle kabul edildiğini belirtti. Revés, etkinliğin turizm okullarının bir araya gelmesini ve iş birliği fırsatlarının sağlanmasını teşvik edeceğini vurgulayarak, konferansı Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs’ta DAÜ tarafından düzenlenecek olmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Uluslararası Turizm Endüstrisinden Çok Seçkin Katılımcılar

DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, konferansta yaklaşık 200 katılımcının yer almasını beklediklerini belirtti. Konferansın teması bu yıl “Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik ve Yenilik” olarak belirlendi. Prof. Dr. Kılıç, konferansta Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği, Pazarlama İşletmeciliği ve Mutfak Sanatları olmak üzere dört kategoride öğrenci yarışmaları ve diğer ilgi çekici etkinliklerin düzenleneceğini belirterek, uluslararası turizm endüstrisinden çok seçkin konuşmacı ve konukların da konferansa katılacağını açıkladı. Uluslararası bir akademik konferans olan etkinlikte, araştırmacılar, turizm eğitimcileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile endüstri profesyonelleri bildiriler sunacak. Prof. Dr. Kılıç, DAÜ Turizm Fakültesi’nin, konaklama ve turizm sektöründen değerli profesyonelleri ve akademisyenleri bir araya getirerek fikir alışverişi, iş birlikleri geliştirme ve sektörün gelişimine katkıda bulunma fırsatını heyecanla beklediğini ifade etti.

2023 EURHODIP Konferansı ile ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler http://eurhodip2023.com adresinde yer alıyor.

Son bir haftada çıkan 10 yangında, 501 bin TL'lik zarar meydana geldi Son bir haftada çıkan 10 yangında, 501 bin TL'lik zarar meydana geldi
Editör: TE Bilisim