Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri tarafından dün akşam 20.00-00.00 saatleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimlerinde önemli sonuçlar elde edildi.

GAZİMAĞUSA'DA DENETİMLER:

Gazimağusa’da yapılan denetimlerde, eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, marketler, gece kulüpleri, kahvehaneler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi. Olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanelerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 13 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Ayrıca, trafik denetimlerinde 360 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilirken, 2 araç trafikten men edildi.

GİRNE'DE DENETİMLER:

Girne’de yapılan denetimlerde eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, kahvehaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi. Olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanelerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 20 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde ise 269 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edilirken, 31 araç trafikten men edildi.

Son bir haftada çıkan 10 yangında, 501 bin TL'lik zarar meydana geldi Son bir haftada çıkan 10 yangında, 501 bin TL'lik zarar meydana geldi

GÜZELYURT'TA DENETİMLER:

Güzelyurt’ta yapılan denetimlerde, eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, bahis evleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi. Yasal statüsü bulunmayan bir kişi ikamet izinsiz olarak bulunduğu tespit edilerek tutuklandı. Trafik denetimlerinde ise 90 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edildi ve 1 araç trafikten men edildi.

Toplamda, 1445 araç sürücüsü kontrol edilirken, 171’i yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak, 5’i sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 2’si emniyet kemeri takmadan araç kullanmak gibi çeşitli trafik suçlarından rapor edildi. Ayrıca, 34 araç trafikten men edildi.

Editör: Melihat Haksız