Ünal Üstel: 21 Eylül’de bayram var, o gün gardrobunuzu açın, bayramlıklarınızı giyin Ünal Üstel: 21 Eylül’de bayram var, o gün gardrobunuzu açın, bayramlıklarınızı giyin

Polisten edinilen bilgiye göre, 04.05.2023 tarihinde saat 23:00 raddelerinde Lefkoşa’da Atatürk caddesi boyunca çift şeritli yolda soldan ikinci şerit içerisinde DN 444 plakalı jeep aracı batı istikametine doğru 83 mlgr. alkollu içki tesiri altında kullanan Christian FELLER (E-60) seyrettiği yol üzerinde bulunan Yenişehir trafik ışıklarına geldiğinde, tarafında kırmızı ışık yandığı halde ışığa riayet etmeden dikkatsiz bir şekilde düz yoluna devam etmesi sonucu, o esnada sağından Şht. Ecvet Yusuf caddesi boyunca güney istikametine doğru seyreden ve trafik ışıklarına geldiğinde tarafında yeşil ışık yandığı için düz yoluna devam eden  Fülya SİNDİR (K-46) yönetimindeki KE 948 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Kaza sonucu yaralanan KE 948 plakalı araç sürücüsü ve ayni araçta yolcu olarak bulunan  Serpil SİNDİR (K-62) kaza yerine gelen ambulanslar ile kaldırılmış oldukları Lefkoşa Devlet Hastanrsi'nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır. 

DN 444 plakalı araç sürücüsü tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim