Lefkoşa Haberleri

lefkoşa haberleri ve güncel lefkoşa gelişmeleri, lefkoşa ile ilgili tüm video, lefkoşa fotoğrafları ve lefkoşa haberleri Kıbrıs net haber sitemizde


KIBRIS

Arkhe’nin Lefkoşa Türk Belediyesi himayesinde düzenlediği “9. Sanat’ın Ustaları Lefkoşa’da Sergisi" Arabahmet Kültür Evi’nde açıldı.

KIBRIS

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Kayıp Şahıslar Komitesi’ne (KŞK) 100 bin dolar katkı yaptı.

KIBRIS

KSTU soruşturması kapsamında yargılanan okulun genel sekreteri ve hissedarlarından S.G ile okulun uluslararası ofis sorumlusu A.S. ve asistan B.Ö. bugün...

KIBRIS

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, Lefkoşa ile Girne bölgesindeki bazı yerlerde yarın yaklaşık 6 saatlik elektrik kesintileri yapılacağını bildirdi.

KIBRIS

Töre hasta yatağında MYK'ya konuştu: Haksızlığa uğradığım yere tekrar geri dönmek istiyorum...

KIBRIS

Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy ve yönetim kurulu üyelerini...

KIBRIS

Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk alanlarında dün 20.00-24.00 saatleri arası eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri yapıldı.

KIBRIS

Lefkoşa’da, geçen pazartesi günü saat 21.00 sıralarında kız arkadaşının evine girerek, cep telefonunu çalan D.K. tutuklandı.

KIBRIS

Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi üzerinde dün meydana gelen trafik kazasında araç yayaya çarptı.

DÜNYA

“9. Sanat’ın Ustaları Lefkoşa’da” sergisi Lefkoşa Türk Belediyesi himayesi ve Arkhe orgaizasyonunda Cuma günü Arabahmet Kültür Evi’nde açılıyor.

KIBRIS

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’nın bazı bölgelerinde yarın 10.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

KIBRIS