30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapılacak resmi geçit töreni nedeniyle, 30 Ağustos Cuma günü Lefkoşa’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Polis Basın Bültenine göre, saat 07.00’den itibaren Honda Trafik Işıkları Kavşağı, Altınbaş Petrol Trafik Işıkları Kavşağı ile Gönyeli Çemberi arasında kalan yol güzergahı, törenin biteceği saate kadar trafik akışına kapatılacak.

Belirtilen tarih ve saatlerde trafik akışı şu şekilde olacak:

"Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Üniversitesi’ne gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu ile Yakın Doğu Bulvarı üzerinden sağlanacaktır.

Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa şehir içine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Hamitköy Çemberinden sola dönüp, Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht. İsmail Beyoğlu Caddesi üzerinden sağlanacaktır.

“Sebepsiz” çıkan kavgada 2 yaralı, 4 tutuklu “Sebepsiz” çıkan kavgada 2 yaralı, 4 tutuklu

Gazimağusa istikametinden gelip Güzelyurt istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu ile Gönyeli Çemberi üzerinden veya Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Citröen Trafik Işıkları kavşağı ile Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerinden sağlanacaktır.

Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Alayköy-Metehan Çevre Yolu veya Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) üzerinden sağlanacaktır. 

Girne istikametinden gelip Lefkoşa istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Girne-Lefkoşa Anayolunu kullanıp Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) üzerinden sağlanacaktır.”

Trafik akışına engel olmamak için sürücülerin belirtilen yollar üzerine araçlarını park etmemeleri ve tören provası süresince trafik işaret ve işaretçilerine uymaları da istendi.

Editör: Melihat Haksız