Veteriner hekimi Suat Bağseven, sosyal medya hesabından Girne Belediye çalışanlarının hasta annesine karşı sergiledikleri tutumu eleştirerek şikayette bulundu.

Bağseven, annesinin ağır taşıma yapmasının yasak olduğunu belirterek yaşadıkları olayı şu sözlerle aktardı:

"Bugün gayet saygılı bir şekilde evimizden ücret karşılığı bir koltuk alınmasını rica ettik. Benim annem bir emekli öğretmen, yıllardan beridir belindeki kırık yüzünden ağır taşıması yasak. Bahçe kapısından 1,5 metre uzaklıkta olan koltuğu hizmet bölümünüzdeki çalışanların annemden kapının önüne getirmesini istedi.

Eğer getirmezse almayacaklarını söylediler. Ne çalışanlarınızın böyle bir hakkı var ne de benim anneme bağırma hakları var. Bugün bu vardiyada çalışan tüm hizmet çalışanlarınız içeride kayıtlıdır diye düşünüyorum. Gereğini yapmanızı rica ediyorum. 185'teki şikayetimiz de kayıt altındadır. Bu yaşadığımız ilk olay değil. Bu sefer şikayetimizin değerlendirilmesini ciddiyetle talep ediyorum."

Meteoroloji Dairesi: Bugün ve yarın yer yer sağanak yağış bekleniyor Meteoroloji Dairesi: Bugün ve yarın yer yer sağanak yağış bekleniyor

Bağseven, annesinin sağlık durumu nedeniyle ağır eşya taşımasının mümkün olmadığını ve belediye çalışanlarının annesine yardım etmeyerek görevlerini ihmal ettiklerini belirtti.

Daha önce de benzer bir durumla karşılaştıklarını ifade eden Bağseven, bu kez şikayetinin ciddiyetle ele alınmasını talep etti.

Muhabir: Melihat Haksız