Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, partinin kurultay sürecinin demokratik bir biçimde ilerlediğini vurguladı. Genel başkan adaylarının performanslarını sergileyerek üyelerle temas kurduğunu ve örgütlerin kongrelerini hızla ve demokratik şekilde tamamladığını belirten Üstel, bu hafta gerçekleşecek ilçe kongrelerinin önemli bir aşamayı geride bırakacak ve büyük kurultaya yaklaşılacağını ifade etti.

Üstel, kamusal hizmetlerin sürekliliğine büyük özen gösterdiklerini ve kurultay sürecinde de bu görevlerini yerine getirecek bilgi ve beceriye sahip olduklarını belirtti. “Kamusal hizmetler esas olarak alt ve üst bürokratlar tarafından yürütülmektedir,” diyen Üstel, kurultay süreci nedeniyle hiçbir kamusal hizmetin aksamadığını aktardı.

İçişleri Bakanlığı ve Atatürk Meslek Lisesi bölgelerine 3 saat elektrik verilemeyecek İçişleri Bakanlığı ve Atatürk Meslek Lisesi bölgelerine 3 saat elektrik verilemeyecek

Aksaklık veya eksikliklerin uzun yıllara dayanan yetersizliklerden kaynaklandığını söyleyen Üstel, bu eksiklikleri gidermek ve reform sürecini sürdürmek konusunda kararlı olduklarını vurguladı. Kurultay sürecinin reformları etkileyeceğini belirten Üstel, kurultay sonrasında reform sürecini hızlandırma kararlılığını da dile getirdi.

Editör: Melihat Haksız