Ulusal Birlik Partisi( UBP) İskele Büyük buluşması bu akşam görkemli bir etkinlikte gerçekleştirildi.

Nuh'un Gemisi Otel'de gerçekleşen gecede UBP'liler tek yürek oldu, "KKTC için, daha güzel yarınlar için istikrar" vurgusu yapıldı.

Büyük buluşmada partililere seslenen UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, gücünü birlik ve beraberliğinden alan UBP'nin ne kadar büyük bir parti olduğuna her gittiği bölgede sevinçle tanıklık ettiğini kaydederek konuşmasına başladı.

Tatlısu’da bisiklet ve yürüyüş turu Tatlısu’da bisiklet ve yürüyüş turu

UBP'nin, KKTC'nin bağımsızlık ve egemenliğini güçlü şekilde yaşatmak isteyenlerin partisi olduğunu hatırlatan Üstel, kendi liderliğindeki hükümetin de göreve geldiği günden beridir bıkmadan usanmadan bu uğurda çalıştığını dile getirdi.

21 Eylül Cumartesi günü UBP kurultayının, birlik ve dayanışma içerisinde gerçekleşeciğine vurgu yapan Üstel,

" UBP,  birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığı her seçim ve dönemden daha da güçlenerek çıkmıştır. Eminim ki partimizin demokrasi şölenine dönüşecek olan kurultayımızdan sonra da aynen böyle olacaktır.  Herkes bilsin ki; UBP'nin birlik ve bütünlüğünün zarar görmesine asla müsade etmeyeceğim. Sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının hâkim olacağı gelecek günlerin daha güzel olacağına inancım tamdır. Bizim gailemiz;  Kıbrıs Türk halkının refahı ve mutluluğudur.  KKTC'nin daha da  güçlenmesidir, dünyaya açılmasıdır... İşte bu yüzden  21 Eylül günü herkesi UBP için kol kola yürümeye, salonda omuz omuza olmaya davet ediyorum" dedi.

BÖLGE HALKINA GÜZEL HABERLER

Üstel bölge halkına bir de haber verdi ve Zafer Burnu’na giden yolun yapımına kısa süre içerisinde başlanacağını  söyledi. Üstel, Maraş bölgesindeki sağlık ocağının ihtiyaca cevap veremez duruma geldiğini hatırlatarak yarın yeni merkezin temellerinin atılacağını kaydetti.

Üstel, anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile imzalanan protokoller ve sıkı işbirliği neticesinde projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceklerini de kaydetti ve " Bir kez daha Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Sayın Cevdet Yılmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: Melihat Haksız