Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra, parti içi seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Gürçağ, UBP ilçe seçim sonuçlarını “cahillik” olarak nitelendirerek tepkisini dile getirdi. Gürçağ’ın bu çarpıcı açıklaması, parti içindeki farklı görüşlerin ve içsel gerilimlerin varlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gürçağ’ın eleştirilerine yanıt ise UBP Girne İlçe Başkanı olarak seçilen İbrahim Erbildim’den geldi.

Erbildim, seçim sonuçlarına yönelik Gürçağ’ın eleştirilerini yanıtlayarak, partide birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Erbildim, partisinin kucaklayıcı yaklaşımını ve değişim hedeflerini vurguladı.

Erbildim, açıklamasında şunları söyledi:

“Bizim seçimlerimizdeki en önemli şey, UBP olarak 7’den 70’e herkese kucağımızı açacağız, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Herkesi birleştireceğiz, elimden geldiği kadarıyla herkese yardımcı olacağım. Herkesin birbiriyle sıkıntısı olabilir, buna bir sünger çekmemiz gerek. Partimize sahip çıkmamız lazım. Partimizde değişimin olduğunu herkese göstermemiz lazım.

Temmuz ayına ait büyükbaş hayvanların düşük zararı ödendi Temmuz ayına ait büyükbaş hayvanların düşük zararı ödendi

Bunu başaracağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. İlerleyen zamanlarda göreceksiniz. İlkem budur. Ciddi değişikliklerin olması lazım. Jenerasyon farkının doğduğunu gözle görüyoruz. Çok zeki, genç, dinamik insanlar var. Çok güzel iş adamlarımız var. Büyüklerimizden alacağımız bilgiler doğrultusunda bizim enerjimizi de harmanladığımız zaman çok güzel işler yapacağız. Amacımız, temel fikrimiz budur.”

Editör: Melihat Haksız