Asgari Ücret Saptama Komisyonu toplantısı 16.00'ya ertelendi Asgari Ücret Saptama Komisyonu toplantısı 16.00'ya ertelendi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, bugün katıldığı Adli Yıl Açılış Töreni'nde önemli konuşmalar ve saptamalar yapıldığını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, adaletin sağlanmasının sadece yargının değil, toplumun tüm kesimlerinin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Erhürman, törende adaletsizliğin ve eşitsizliğin yaşandığı bir ortamda konuşmanın güç olduğunu ifade etti. “Sabah Adli Yıl Açılış Töreni'ndeydik. Çok önemli konuşmalar ve saptamalar yapıldı. Onlar üzerine birkaç kelam etmek gerekirdi aslında bugün. Ama biliyoruz ki adaleti sağlamak yalnızca yargının görevi değil. Küçücük çocuklarımıza, gençlerimize bu eşitsizliğin, adaletsizliğin fütursuzca yaşatıldığı bu günde başka herhangi bir şey üzerinde konuşmak kolay değil” dedi.

Erhürman, adli yılın yargı mensupları için zorlu geçeceğine dikkat çekerek, “Yeni adli yıl, işleri her gün biraz daha zorlaşan yargıçlarımıza, savcılarımıza, avukatlarımıza ve idari personele hayırlı olsun.” temennisinde bulundu.

Editör: Melihat Haksız