KIBRIS

Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs’ta 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Survivor'ın, 2011 sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs’ta cezaevinde yatıyordu. Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Taner Tolga Tarlacı'nın aldığı hapis cezası mahkemenin kararı ile belli oldu.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışması 2011 yılına damga vurmuştu. Programdan 4. olarak ayrılan Taner Tolga Tarlacı'nın adı, daha çok skandallarla anılıyordu. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılanan Tarlacı; Güney Kıbrıs’ta da suç işlemişti. Tarlacı; orada da darp, gasp ve taciz gibi suçlamalarla yargılanıyordu. Taner Tolga Tarlacı’ya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

"CEZAEVİ KOŞULLARI OLDUKÇA ZOR!"

Sosyal medya fenomani 'Cenk Hoca' Tarlacı'yı cezaevinde ziyaret etti.

Cenk Hoca'nın açıklamalarına göre, Tarlacı'nın aldığı hapis cezası oldukça uzun süreli ve cezaevi koşulları da oldukça zor.

"TANER TOLGA TARLACI'NIN HAYATI HAPİSTE GEÇECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Güney Kıbrıs’ta cezaevinde kalan Tarlacı hakkında açıklamalarda bulunan Cenk Hoca, onun  cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini belirtti. Tarlacı'nın kendisini aklayacak hiçbir kanıt bulunmadığını aktaran ünlü fenomen, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.