Cumhurbaşkanı Tatar, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkan ve üyeleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Tatar, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkan ve üyeleriyle görüştü

Sırdaş Mobilya'nın sahibi Ahmet Kasapoğluları, firmanın merkez fabrikasında gece yarısı çıkan yangınla ilgili bir açıklama yaptı. Yangın, 4 Eylül 2024 tarihinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Kasapoğluları, yangının kontrol altına alındığını ancak fabrikanın kullanılamaz hale geldiğini belirtti. Ayrıca, ofis binasının da hasar görmesi sebebiyle bir süre müşterilere hizmet veremeyeceklerini duyurdu.

Kasapoğluları, açıklamasında şunları söyledi:

"Değerli ailem, arkadaşlarım ve iş ortaklarım, maalesef merkez fabrikamızda dün gece 02:00 civarında bir yangın meydana gelmiştir. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmemektedir. Şükürler olsun ki, herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Ancak, yangın nedeniyle fabrikamız ciddi zarar görmüş ve kullanılmaz hale gelmiştir. Ofis binamızda çıkan yangın nedeniyle, bir süre hizmet veremeyeceğiz. Müşterilerimize veya siparişi olan kişilere şu an için ulaşma imkânımız sınırlı. En kısa sürede toparlanarak, konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapacağız."

Kasapoğluları, yangına hızlı müdahale eden itfaiye ekiplerine ve sivil savunma teşkilatına da teşekkür etti. Ayrıca, yangından zarar gören alanların sadece demir atölyesi ve baza üretim bölümleri olduğunu, diğer üretim tesislerinin farklı bir lokasyonda bulunduğunu ve üretime 1-2 gün içerisinde devam edeceklerini belirtti.

Editör: Melihat Haksız