Sonbahar patates ekimi yapılan araziler için son beyan tarihi 15 Ekim Sonbahar patates ekimi yapılan araziler için son beyan tarihi 15 Ekim

Güney Kıbrıs'ta elektrik kurumu çalışanlarının örgütlü olduğu SIDIKEK PEO'nun Genel Sekreteri Nikos Grigoriou, El-Sen’e destek mesajı gönderdi. Grigoriou, Teknecik Elektrik Santrali’nde yaşanan arızalar nedeniyle sık sık Kıb-Tek’e enerji desteği sağlayan Rum elektrik kurumu çalışanlarının, El-Sen’in yürüttüğü mücadelelerde yanında olduğunu vurguladı.

El-Sen Genel Sekreteri Hüseyin Peksever’e iletilen mesajda, SIDIKEK PEO üyeleri ve işçilerinin El-Sen’in elektrik sektöründe işçi haklarının korunması ve özelleştirmeye karşı yürüttüğü mücadeleyi yakından takip ettiği ifade edildi. Grigoriou, “Elektrik sektöründeki işçi haklarını savunma mücadelenizi ve özelleştirmeye karşı duruşunuzu tam olarak destekliyoruz. Dayanışmamız sizinle” dedi.

Bu anlamlı destek mesajı, Kıbrıs genelinde işçi haklarının korunması ve elektrik sektöründeki olası özelleştirmelerin engellenmesi konusunda bölgesel dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Melihat Haksız