Polis, mezarı 3 Ekim'de açılmasına karar verilen Cem Garipoğlu'nun mezarının başında 'güvenlik' gerekçesiyle nöbet tutmaya başladı.

İstanbul Bahçeşehir'de 2009 yılında Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Cinayetten sonra kaçan ve daha sonra teslim olan Garipoğlu ise 10 Ekim 2014 tarihinde ise kaldığı hücrede ölü bulunmuştu.

Cem Garipoğlu
 - Sputnik Türkiye, 1920, 01.10.2024

MEZARDAN KEMİK ÖRNEKLERİ ALINACAK

Şehit polis Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Şehit polis Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti. Talebi kabul eden Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazdı. Savcılık, Üsküdar'da bulunan Karacaahmet mezarlığındaki kabrin 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de açılmasına karar verdi. Garipoğlu’nun cesedinden alınacak kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılacak.

POLİS MEZARLIKTA NÖBETTE

Öte yandan, polis ekiplerinin açılmasına karar verilen Cem Garipoğlu’nun kabrinin bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı’nda güvenliği sağlamak amacıyla nöbet tuttuğu görüldü.

Editör: Melihat Haksız