Kıbrıs Müzik Fest, 2’nci gününde unutulmaz 5 konserle müzik şöleni yaşattı.

11-12-13 Ekim tarihleri arasında Gazimağusa Loof Beach’te düzenlenecek olan Kıbrıs Müzik Festivali, 12 Ekim Cumartesi günü Reva, Allame, Mavi Gri, Fatma Turgut ve ManGa ile festival alanını dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir müzik şöleni sundu. 

ALLAME, HİP-HOP PERFORMANSIYLA COŞTURDU...

Festivalin ikinci gününde açılışı Kıbrıs’ın sevilen müzik gruplarından Reva yaptı. Reva’nın ardından sahneye çıkan hip-hop dünyasının önde gelen isimlerinden Allame enerjik performansı ile dinleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

MAVİ GRİ HEM DUYGULANDIRDI HEM EĞLENDİRDİ...

Türk rock müziğinin yükselişe geçen gruplarında Mavi Gri, “Dünyanın En Güzel Kızı”, “Altüst Olmuşum” ve “Ölümle Yaşam Arasında” gibi hit parçalarını seslendirerek hem duygusal hem de eğlenceli bir müzik ziyafeti yaşattı.

FATMA TURGUT VE MANGA'DAN UNUTULMAZ FİNAL...

Solo performansı ile adından söz ettiren Fatma Turgut, güçlü sesi ve muhteşem sahnesi ile festivale damga vurdu. “İkimizden Biri” , "Değmesin Ellerimiz", “Mey”, “Pembe Mezarlık” gibi birbirinden sevilen parçalarını seslendiren sanatçı, sahnede tüm izleyenleri büyüledi.

Festivalin ikinci gününün finalinde ise sahneye çıkan Türk rock müziğinin efsaneleşen gruplarından ManGa, "Bir Kadın Çizeceksin", “Dünyanın Sonuna Doğmuşum”, "Cevapsız Sorular" ve "We Could Be The Same" gibi eskimeyen şarkılarıyla muhteşem bir finale imza atarak, sahne şovu ve ışık gösterileri ile geceye damgasını vurdu. ManGa ayrıca Kıbrıs Müzik Festivali sahnesinden yeni albüm müjdesini de hayranlarına duyurdu.

Fotoğraflar: Doğan SAMER

Bir 1 kişi görseli olabilirBir 1 kişi görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, hoparlör, aydınlatma ve kalabalık görseli olabilir

Bir siyah beyaz 1 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Editör: Melihat Haksız