Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnamede, bazı büyükelçilik atamaları da yer aldı. Aralarında Metin Feyzioğlu da bulunuyor.

Buna göre beş ülkenin büyükelçilerine atamalar yapıldı.

Türkiye’nin Slovenya Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşcıoğlu, Bahreyn Büyükelçiliği’ne Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı.

Türkiye’nin yeni Bahreyn Büyükelçisi Koytak, Mayıs 2016 – Temmuz 2018 arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev yapan Fatma Betül Sayan Kaya’nın kardeşi.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatında 32 terör hedefi imha edildi Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatında 32 terör hedefi imha edildi

ÇEK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ METİN FEYZİOĞLU OLDU

Türkiye’nin Zambiya Büyükelçiliği’ne Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros Dicle, İsviçre Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu getirildi.

Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi de Metin Feyzioğlu oldu. Feyzioğlu, Kasım 2022’de Lefkoşa Büyükelçiliği’ne atanmıştı.

Editör: Melihat Haksız