Lefkoşa’da Dereboyu-Metehan yolunda devam eden altyapı çalışmaları sırasında sabah saatlerinde meydana gelen olayda toprak kayması sebebiyle bir işçi göçük altında kaldı.

Olay yerine hızlıca ulaşan İtfaiye, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Lefkoşa Türk Belediyesi ekipleri, yoğun bir kurtarma çalışması başlattı.

Uzun süren çalışmalar sonucunda, işçi yaralı olarak göçük altından çıkarıldı ve en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ekiplerin koordineli ve hızlı müdahalesi sayesinde işçinin durumu stabil ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Olay ardından bir kişi tutuklandı.

Akdoğan-Vadili Anayolu üzerindeki trafik kazasında Kaya ailesinin yaşam mücadelesi sürüyor Akdoğan-Vadili Anayolu üzerindeki trafik kazasında Kaya ailesinin yaşam mücadelesi sürüyor

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığını ve çalışmaların güvenli bir şekilde sürdürülmesi için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Olayın ardından bölgeye intikal eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, çalışmaları durdurdu ve müfettişlerin inceleme yapması için talimat verdi.

Editör: Melihat Haksız