banner2
banner34

Geçitkale - Tatlısu ana yolunda kaza: Hüseyin Palu hayatını kaybetti

Geçitkale - Tatlısu ana yolunda dün saat 17.45 raddelerinde meydana gelen kazada, 41 yaşındaki Hüseyin Palu hayatını kaybetti.

Geçitkale - Tatlısu ana yolunda kaza: Hüseyin Palu hayatını kaybetti
banner45
banner46

banner37
Geçitkale - Tatlısu ana yolunda iki aracın yüz yüze çarpıştığı kazada 41 yaşındaki Hüseyin Palu yaşamını yitirdi.

Polisten verilen bilgiye göre, dün saat 17.45 sıralarında, Tatlısu'da Davlos Market yakınlarında, Geçitkale'de sakin Hüseyin Palu (E-41), yönetimindeki FC 228 plakalı araç ile Tatlısu istikametinden Geçitkale istikametine doğru seyrettiği bir esnada, viraj üzerinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeride geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan GKRY bölgesinde sakin Christoforou Christoforos (E-49) yönetimindeki MEH 831 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu FC 228 plakalı araç sürücüsü Hüseyin Palu kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan MEH 831 plakalı araç sürücüsü Christoforou Christoforos ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Ekaterina Tsara (K-39) ve Naomi Tsara (K-11) Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olurken kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1