Kıbrıs’ın Kültür ve Sanat Nabzı Artık Cebinizde: KSK BİLET Uygulaması tüm Ios ve Android kullanıcıları için App Store ve Google Play’de!

Kıbrıs’ın zengin kültür ve sanat dünyasına adım atmanın en kolay yolu, artık KSK BİLET uygulamasından geçiyor. 

Kültür sanat tutkunları, bu yenilikçi mobil uygulama sayesinde tek tıkla diledikleri etkinliklere ulaşmanın keyfini çıkaracak.

Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş etkinlik yelpazesi ile dikkat çeken KSK BİLET, sanat ve eğlence dünyasını parmaklarınızın ucuna getiriyor. Konserlerden tiyatro oyunlarına, sergilerden festivallere kadar birçok etkinliğe kolayca ulaşabilir, biletlerinizi güvenli ödeme seçenekleriyle hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

KSK BİLET uygulaması, Kıbrıs’ta sadece etkinlikler için kurulmuş bir platform olmanın dışında,dijital cüzdan özelliği ile kullanıcılara restoran, market gibi bir çok farklı alanda da kolay ödeme , transfer yapma, ödeme alma işlemlerini gerçekleştirme fırsatı da sunuyor.

6 Eylül itibariyle Yakın Doğu Kampüs içerisindeki Moe Açık Hava Sahnesi Tolga Çevik, Korhan Saygıner, Güldür Güldür, Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi büyük sanatçıları ağırlayacak olup biletleri ise KSK Bilet uygulamasından satın alınabilecek.

KSK BİLET uygulamasına App Store ve Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Melihat Haksız