banner2
banner34

Hasene Derneği bağışçıları, Kıbrıs Muhit Vakfı aracılığıyla 2 bin 500 aileye kurban etlerini ulaştırdı

Hasene Derneği bağışçıları, Kıbrıs Muhit Vakfı aracılığıyla 2 bin 500 aileye kurban etlerini ulaştırdı
banner45
banner46

Hasene Derneği'nin kıymetli bağışçıları, Kurban Bayramı münasebetiyle büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği göstererek kurban hisselerini bağışladı. Bu anlamlı bağışlar, Kıbrıs Muhit Vakfı aracılığıyla Kıbrıs'ın kuzey bölümünde ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye ulaştırıldı.

Bu yıl da Hasene Derneği ve Kıbrıs Muhit Vakfı, işbirliği içinde yürüttükleri çalışmalarla bayramın bereketini ve sevincini ihtiyaç sahiplerine taşıdı. Vakıf gönüllüleri, büyük bir özveriyle kurban etlerini titizlikle hazırlayarak ailelere teslim etti. Bu sayede, bayram günlerinde yüzlerce aile, sofralarında kurban etiyle bayram sevincini yaşama fırsatı buldu.

banner37

Hasene Derneği ve Kıbrıs Muhit Vakfı, yardımseverlerin destekleriyle bu önemli çalışmayı gerçekleştirirken, dayanışma ve kardeşlik ruhunu da pekiştirmiş oldu. Kurban bağışında bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, gelecek yıllarda da bu tür yardımların artarak devam etmesini diliyoruz.

Kıbrıs Muhit Vakfı Başkanı Recep Günaydın, "Bağışçılarımızın destekleriyle bu yıl da yüzlerce ailenin yüzünü güldürdük. İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığımız her kurban eti, bir kardeşlik bağı daha kurmamıza vesile oldu. Herkese teşekkür ederiz." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Hasene Derneği ve Kıbrıs Muhit Vakfı, bundan sonraki süreçlerde de benzer yardımlarla ihtiyaç sahiplerine destek olmayı ve toplumda dayanışma ruhunu canlı tutmayı amaçlıyor.                                                                                                 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, 18:04
YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1