banner2
banner34

Dursun Oğuz: KKTC, uluslararası arenada cazibesini koruyacak

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, BRT'de yayınlanan Manşet programında yaptığı açıklamada, KKTC'nin uluslararası alanda cazibesini sürdürmek için çaba gösterdiklerini vurgulayarak, "Ülkenin geleceği için vatandaşlarımızın şartlarını koruyarak çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Dursun Oğuz: KKTC, uluslararası arenada cazibesini koruyacak
banner45

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, KKTC'nin uluslararası alanda değerini koruyarak, ülkenin kendi içine kapanamayacağını belirtti. BRT'de yayınlanan Manşet programında konuşan Bakan Oğuz, her ülkenin ürünü olduğunu ve bu nedenle ticaretin sınırı olmadığını işaret etti.

banner37
"Koltuk, makam ve mevkiler geçici. Biz vatandaşın içindeyiz" diyen Oğuz, KKTC'nin uluslararası cazibesini sürdürmek ve vatandaşlarının şartlarını korumak zorunda olduklarını ifade etti. "Ülke için, gelecek için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuşan Bakan Oğuz, vatandaşların refahı için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı, "Biz vatandaşın içerisindeyiz. Bu nedenle bu ülkenin geleceğini düşünmek zorundayız" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024, 09:58
YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1