Demirhan Polis Karakolu’na, Değirmenlik Akıncılar Belediyesi tarafından yeni araçlar hibe edildi

Demirhan Polis Karakolu’nda yapılan törenle 2 adet Fiat Fiorino marka araç karakola teslim edildi.

Törene, Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ, Lefkoşa Polis Müdür Yardımcısı Hasan Karabaşak, Adli Şube Amiri Erkut Efendi, Ercan Polis Güvenlik Amiri Erkan Derindağ ve Demirhan Polis Karakol Amiri Ömür Dalkıran katıldı.

Öğrenciler Güzelyurt Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti Öğrenciler Güzelyurt Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti

Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Demirhan Polis Karakolu’nun büyük bir alandan sorumlu olduğunu, daha hızlı ve iyi hizmet verebilmek için belediye tarafından bu alımın yapıldığını dile getirdi. Başkan Karavezirler, polis ile iş birliğinin önemine vurgu yaparak, sağladıkları hizmet ve güven için Demirhan Polis Karakolu ve tüm polis teşkilatına teşekkürlerini sundu. Karavezirler, alınan araçların başta polis teşkilatına ve bölge halkına hayırlı olması diledi.

Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ katkılarından dolayı Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler’e plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu. Kızıltuğ, Değirmenlik - Akıncılar Belediyesi ile işbirliklerinin devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim