banner2
banner34

Cumhurbaşkanı Tatar, BM Temsilcisi Holguin ile Londra'da görüşecek

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1 Temmuz 2024 tarihinde BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin ile Londra'da bir araya gelecek. BM Sözcüsü Alim Sıddık, Holguin’in adaya ziyaret planı olmadığını, liderlerle yurtdışında buluşacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Tatar, BM Temsilcisi Holguin ile Londra'da görüşecek
banner45
banner46

MELİHAT HAKSIZ

banner37
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRT’ye yaptığı açıklamada, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin ile 1 Temmuz 2024 tarihinde Londra’da bir görüşme gerçekleştireceğini bildirdi.

BM Sözcüsü Alim Sıddık, yaptığı açıklamada Holguin’in adaya yeniden bir ziyaret planlamadığını ve liderlerle ayrı ayrı yurt dışında bir araya geleceğini belirtti. Sıddık, "Holguin, Kıbrıs'taki liderlerle doğrudan görüşmeler yapmaya devam edecek ancak bu görüşmeler adada değil, yurtdışında gerçekleştirilecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar'ın Londra'daki bu kritik görüşmesi, Kıbrıs'taki mevcut durum ve gelecekteki adımlar konusunda önemli gelişmelerin yaşanabileceği bir platform olarak öne çıkıyor. Görüşmenin detaylarına ilişkin daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 19:36
YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1