banner2
banner34

Barış Sel'den manidar paylaşım: Geçmişi pişmanlıkla hatırlayacaksınız

Eski Gazimağusa Polis Müdürü Barış Sel, sosyal medyada manidar açıklamalar yaptı. Sel, "Yok yere sildiğiniz insanları gün gelecek mumla arayacaksınız." ifadelerini kullandı.

Barış Sel'den manidar paylaşım: Geçmişi pişmanlıkla hatırlayacaksınız
banner45
banner46

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi'nde (KSTU) geçtiğimiz mart ayında patlak veren "sahte diploma" skandalı, eski Gazimağusa Polis Müdürü Barış Sel'in çarpıcı açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandı. Sel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, skandalın ortaya çıkmasının ardından yaşadığı süreci ve geleceğe dair düşüncelerini dile getirdi.

banner37
"Sırf daha özgür, daha kafanıza buyruk olmak için hiç ettiğiniz onca yılı tekrar yaşamak için dualar edeceksiniz" diyen Sel, "O aradığınız ama beklediğinizi bulamadığınız yarınlarda geçmişi pişmanlıkla hatırlayacaksınız" şeklinde konuştu. Sel, insanların güveni boşa çıkınca akıllandıklarını ve hayatın herkese yaşattıklarını hatırlattığını vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan soruşturma sonucunda, Barış Sel'in üniversitedeki kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı belirlenmişti. Yapılan incelemeler sonucunda Sel'in yüksek lisans kaydının geriye dönük olarak yapıldığı, ders notlarının manipüle edildiği ve tez sunmadığı halde sunmuş gibi gösterildiği ortaya çıkmıştı. Bu gelişmeler üzerine Sel, ileride yargılanmak üzere teminata bağlanmıştı.

KSTU yönetimi ise konuya ilişkin detaylı bir soruşturma başlatmış ve skandalın boyutlarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmişti. Olay, adada eğitim ve kamu güvenliği konularında yeni tartışmaları da beraberinde getirirken, Barış Sel'in sosyal medyada yaptığı açıklamalar ise geniş yankı uyandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024, 15:42
YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1