Hafızalardan silinmeyecek festival, “Kıbrıs Müzik Fest” tamamlandı.

Gazimağusa Loof Beach’te 11-12-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Kıbrıs Müzik Festivali, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Üç gün boyunca süren ve farklı müzik tarzlarından sanatçı ve grupları bir araya getiren festival, müziksevere unutulmaz anlar yaşattı.

Festivalin ilk günü 11 Ekim’de William Marner ile başlayan sahne performansları, Cem Özkan ve Deniz Tekin ile devam etti. Son zamanlarda müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Emre Fel katılımcılardan beğeni toplarken, rap müziğin efsanelerinden Sagopa Kajmer ilk günün finalini yoğun kalabalıkla gerçekleştirdi.

Festivalin ikinci günü 12 Ekim’de ise açılışı Kıbrıs’ın sevilen müzik grubu Reva yaptı. Ardından sahneye çıkan rap sanatçısı Allame ise performansıyla beğeni topladı. Mavi Gri ve rock müziğin güçlü sesi Fatma Turgut ise sahnede hayranlarına müzik zevki yaşattı.

İkinci günün finalinde ise rock müziğinin efsane gruplarından Manga sahne aldı. Manga sahne şovları ve eskimeyen hit parçaları ile festivale damgasını vurdu.

KAPANIŞ GÜNÜNDE “HAYKO CEPKİN” FIRTINASI ESTİ

Festivalin kapanış günü 13 Ekim’de Sidar Karakuş ve Anıl Emre Daldal açılışı yaptı.

Alternatif rock grubu Son Feci Bisiklet müzikseverlerden tam not alırken, rap müziğinin yükselişe geçen ismi Çakal, performansı ile özellikle genç hayran kitlesini coşturdu.

Festivalin kapanışını ise güçlü sesi, muhteşem sahnesi ve ışık şovları ile Hayko Cepkin yaptı. Cepkin, festivalin son gecesinde hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza attı.

Gazimağusa Loof Beach’te gerçekleşen festival, 3 gün boyunca eşsiz bir müzik ziyafeti sunarken, festivalde sahne alan birbirinden değerli sanatçı ve grupların yanı sıra DJ performansları ve çeşitli etkinliklerde katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Fotoğraflar: Doğan SAMER

Bir 1 kişi, ateş, aydınlatma, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 1 kişi, hoparlör ve kalabalık görseli olabilirBir 3 kişi ve gitar görseli olabilir

Editör: Melihat Haksız