Son bir haftada çıkan 10 yangında, 501 bin TL'lik zarar meydana geldi Son bir haftada çıkan 10 yangında, 501 bin TL'lik zarar meydana geldi

İskele’de düzenlenen trafik denetimlerinde, 120 gram hintkeneviri bulunduran M.S. (29) isimli şahıs, yapılan aramanın ardından tutuklandı. Dün saat 17.20 sıralarında gerçekleştirilen Çember Operasyonu sırasında, M.S.’nin şüpheli hareketleri nedeniyle araçta yapılan aramada, 120 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

İlk bulguların ardından devam eden soruşturma çerçevesinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, zanlının Girne’deki ikametgahında kapsamlı bir arama yaptı. Bu aramada, yaklaşık 2 kilo 200 gram ağırlığında hintkeneviri, 35 gram MDMA, LSD türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 2 adet kağıt parçası ve uyuşturucu madde kalıntısı olduğu düşünülen 2 hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 2 bin 340 dolar, 410 sterlin ve 4 bin 110 TL nakit para da bulundu.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının ifadeleri doğrultusunda olayla ilgili daha fazla bilgi edinmeye çalıştıklarını belirtti.

Editör: Melihat Haksız