İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği (İEZB), ilçe sınırlarını aşarak gençlere yönelik eğitimlerde yeni bir dönemi başlatıyor. Son dönemde büyük ilgi gören robotik kodlama eğitimlerinde önemli başarılara imza atan İEZB, bu eğitimleri online platforma taşıyarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda, Vidobu Eğitim Teknolojileri A.Ş. ile bir iş birliği protokolü imzalayan İEZB, eğitimlerini artık www.iezbegitim.com üzerinden sunacak.

İEZB Başkanı Serkan Kırmızı, iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Robotik kodlama eğitimlerinin online platforma taşınmasıyla adada mesleki eğitimde yeni bir sayfa açıyoruz,” dedi. Eğitimlerin online olarak verilebilmesi için gerekli teknolojik altyapı, Akçaba Communications tarafından sağlandı.

Gençler, online eğitim platformu sayesinde dersleri istedikleri zaman izleyebilecek, sınavlara girebilecek ve başarılı olduklarında sertifikalarını alabilecekler. Ayrıca, öğrenciler projelerini sistemde paylaşarak kendi aralarında bilgi alışverişi yapabilecekler.

Güven Bengihan: Çocuklarımızın eğitim hakkı UBP kurultayına meze yapılmıştır Güven Bengihan: Çocuklarımızın eğitim hakkı UBP kurultayına meze yapılmıştır

Vidobu Kurucu Direktörü Hakan Çamoğlu, “Bu projeye destek olmak bizim için çok değerli,” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Akçaba Communications Direktörü Faize Akçaba ise geleceğin gençlerine teknolojik destek sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Editör: Melihat Haksız