Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı Hasan Taçoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ülke ekonomisinin temel taşları olan esnaf ve KOBİ’lere yönelik desteklerin artırılacağını duyurdu. Ekonominin gelişmesi için üretime verilen önemin altını çizen Taçoy, üreticilerin ve esnafın ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı destek paketlerinin hayata geçirileceğini ifade etti.

Taçoy, gelişen ve büyüyen bir ekonomi için destek paketlerinin şart olduğunu belirterek, bu desteklerin esnafı borçlandırmadan gerçek anlamda katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Ekonomi yönetiminin ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini belirten Taçoy, ülke ekonomisinin tüm sektörlerin katılımıyla düze çıkacağını ve geleceğe güvenle bakılacağını kaydetti.

Taçoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Tatar, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkan ve üyeleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Tatar, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkan ve üyeleriyle görüştü

“ESNAFIMIZIN VE KOBİ’LERİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK”

“Ekonomiye önem vermek, ekonominin temel taşlarını desteklemekten geçer. Dünyanın tüm gelişmiş ekonomilerinin ortak noktası, üretime önem verilmesi ve üretenin desteklenmesidir. Doğru desteğin temel noktası ise bu gerçekleri bilmekten geçer.

Biz biliyoruz ki, ekonominin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu, üretimin değerini ve esnafımızın ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağımızı biliyoruz. Ekonomi sadece tedbir almakla yürümez; gelişen ve büyüyen bir ekonomi için destek şarttır.

Bu nedenle, ekonomimizin temel direkleri olan esnafımıza ve KOBİ’lerimize ihtiyaç duydukları destekleri sunacağız. Onları daha fazla borçlandırmayı değil, gerçek anlamda desteklemeyi hedefleyen acil destek paketlerini zaman kaybetmeden hayata geçireceğiz.

Ekonomi yönetimini acemi ellerden kurtaracak, işini bilen usta ellere teslim edeceğiz. Ülkemizdeki tüm sektörlerin katılımı esas alınacak ve elbirliği ile düze çıkacağız. Yarının güvenle bakabileceği bir ekonomi inşa edeceğiz.

Ekonomide güçlü bir irade hakim olacak. İrade kazanacak, ülkemiz kazanacak ve kaybetmek üzere olduğumuz yarınlarımızı kazanacağız."

May be an image of 2 people and text

Editör: Melihat Haksız