Sarper Altıncık: Şartlı Tahliye Tüzüğü mahkumların ıslah edilmesi amacına hizmet etmiyor Sarper Altıncık: Şartlı Tahliye Tüzüğü mahkumların ıslah edilmesi amacına hizmet etmiyor

Geçitkale - Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayına dair açıklamalarda bulunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Başbakan Ünal Üstel’e olan desteğini açıkça ifade etti. Kasım, “Ünal Üstel’den birlik ve beraberlik içinde yürümeyi öğrendik” diyerek, Üstel’in liderliğinde birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

2022 belediye başkanlığı seçimlerinde kuzey Meserya’da elde edilen birlik ruhuna değinen Kasım, belediyeler reformunun başarılı sonuçlar doğurduğunu belirtti. Kasım, “Belediyelerin gücünü gördük. Başbakanımıza ve yönetimine gönülden teşekkür ederim. Belediyeler güçlenerek hizmet vermeye başladı ve vatandaşlar hak ettikleri hizmeti almaya başladı. Her şey dört dörtlük oldu” şeklinde konuştu.

Kasım, geçmiş belediye seçimlerinde Üstel’in karşısında yer alan bazı grupları eleştirerek, “Bugün partiyi yücelteceklerini iddia eden bu kişiler, partiye ve ülkeye zarardan başka bir şey getirmedi” dedi.

Başkan Kasım, Başbakan Üstel’e olan desteğini net bir şekilde ortaya koyarak, “Gerek hükümette gerek partide istikrar için yolunuz yolumuzdur. Siz yürüyün, biz de sizinle yürüyeceğiz” ifadeleriyle Üstel’in liderliğine bağlılık mesajı verdi.

Editör: Melihat Haksız