Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Kıbrıs net haber sitemizde


TÜRKİYE

Dilan ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına başlandı

DÜNYA

Türkiye'den kaçırılarak ABD'nin Boston kentindeki bir müzede uzun yıllar sergilenen Lidya dönemine ait yaklaşık 2500 yıllık altın kolye, Türkiye'nin Boston...

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararıyla, Türkiye'ye seyahat etmek isteyen Irak vatandaşları için vize muafiyeti uygulamasına geçildi.

DÜNYA

Tüketici Örgütleri Konfederasyonu (TÜ-ÖRKON), fiyatlara istikrar gelinceye kadar, et ithalatının devam etmesi gerektiğini savundu.

TÜRKİYE

Brent petrol fiyatı 75 dolara gerilerken, sektör kaynaklarına göre Türkiye'deki benzin fiyatlarında da indirim bekleniyor.

SPOR

Avrupa'da play-off turu heyecanı kaldığı devam ediyor... Galatasaray sonrası diğer temsilcilerimiz de Avrupa'daki ilk maçlarını tamamladı.

TÜRKİYE

Türkiye, 29 Ağustos'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek Avrupa Birliği (AB) Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'na (Gymnich) davet edildi.

TÜRKİYE

"GKRY'nin devam eden faaliyetleri titizlikle takip edilmekte, KKTC'nin güvenliğine yönelebilecek her türlü tehdide karşı gerekli tedbirler alınmaktadır"

KIBRIS

2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması çerçevesinde sektörel projelerin alt projelere dağılımını içeren mutabakat zaptı, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin...

TÜRKİYE

Türkiye'de İsrail'e verdiği destek nedeniyle boykot edilen Coca-Cola, 2024 yılı için satış ve gelir beklentilerini aşağı yönlü revize etti. Şirket,...

TÜRKİYE

"Ülkemizde 7 milyon Suriyeli ve 13 milyon yabancı olduğu iddiası tamamen gerçek dışıdır ve hiçbir dayanağı yoktur"

TÜRKİYE

Pendik'te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleriyle kamuoyunda "yürüyen adam" olarak yer alan kişi evinde ölü bulundu.