Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri Kıbrıs net haber sitemizde


KIBRIS

Bakanlar Kurulu kararının ardından Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre KKTC’ye girişi yasaklanan 27 kişinin ülkeye girişinin yolu açıldı.

KIBRIS
KIBRIS

Bakanlar Kurulu, iki kişiyi yasaklı göçmen ilan etti, yedi kişinin ise KKTC’ye girişini yasakladı. Kararlar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

KIBRIS

Bakanlar Kurulu, 423 yabancı uyruklu kişinin taşınmaz mal edinmesine onay verdi. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu atamaları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci...

Kamu Hizmeti Komisyonu farklı dairelerde istihdam edilmek üzere ilan ettiği münhal Resmi gazete’de yayınlandı. Telekomünikasyon Dairesi’ne 20 teknisyen, 10 memur,...

KIBRIS

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü mevkiine Sinan Güneş atandı. Karar, dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

KIBRIS

Bakanlar Kurulu, kanun hükmünde kararname yayınlayarak, liman işçilerinin zorunlu emeklilik yaşının uzatılıp bir yıl daha çalışılmasına imkan yarattı.

KIBRIS

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı, hazırlanan bazı yasa tasarı ve önerileri Resmi Gazete’de yayımlayarak halkın bilgisine sundu.

KIBRIS
KIBRIS
KIBRIS