Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Haberleri

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Ersin Tatar gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar haberleri Kıbrıs net haber sitemizde


KIBRIS

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul Deniz Müzesi’nde açılan Kıbrıs Barış Harekatı 50.Yıl Sergisi’ni ziyaret etti.

KIBRIS

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı ve beraberindeki heyeti kabulünde, atletizmcilerin devlet için değerine vurgu yaptı.

KIBRIS

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’na adı verilen derneğin kurucu başkanı Özcan Özcanhan’ı anma gecesine katıldı.

KIBRIS

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Levent Erboy’u, federasyon yetkililerini ve milli sporcu Alara Ghaffari’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs sorununun çözülememesindeki esas meselenin, Kıbrıs Rum tarafının "sıfır asker sıfır garanti" ısrarı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk halkının, 6 Şubat depreminde yaşamını kaybeden "Şampiyon Melekler" için tek yürek olduğunu, birlik ve mukavemetin...

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bizler, tarihimizde yaşanan mücadeleleri ve bağımsızlığımız uğruna verilen canları unutmadık; unutmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Geçitkale’de aşırı yağış sonucu evlerini su basan iki aileyi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Thalassaemia Derneği’nin 46’ncı kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katıldı.

Toplum lideri Dr. Fazıl Küçük’ü anma töreninde Mehmet Küçük, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel’i protesto etti.

KIBRIS

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Lefke İlçesi muhtarları toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sarıkamış Anıtı’nı ziyaret etti ve şehitlerin anıtına çiçek bıraktı. Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli temaslarını tamamlamasının ardından İzmir üzerinden...