Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bölgedeki okulların yeni eğitim yılı için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Amcaoğlu, “Okullarımızın yeni döneme en iyi şekilde başlaması için yaz boyunca yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Okullarımız ve çocuklarımız için gereken tüm iyileştirmeleri yaptık” dedi.

OKULLARDAKİ YENİLİKLER VE BAKIM ÇALIŞMALARI

Amcaoğlu, bölgedeki okullarda yapılan çalışmalarla ilgili detayları şu şekilde paylaştı:

Alayköy İlkokulu: Temizlik, mutfak yenileme ve boyama işlemleri tamamlandı.

Gönyeli İlkokulu: Oyun grubu yenilendi, yeni klimalar alındı, güvenli giriş çıkış için parke çalışması yapıldı. Ayrıca geniş çaplı temizlik, bitkilendirme ve izolasyon-boyama işlemleri gerçekleştirildi.

Suat Günsel İlkokulu: Güvenlik için telleme, elektrik işleri ve genel bakım tamamlandı.

Fazıl Plümer Anaokulu: Su tesisatı onarıldı, ambar yapımına başlandı ve temizlik işleri yapıldı.

Akansoy'dan Çavuşoğlu'na eleştiri: Eğitimde plansızlık ve kaos devam ediyor Akansoy'dan Çavuşoğlu'na eleştiri: Eğitimde plansızlık ve kaos devam ediyor

Vedat Meral Ertüngü Lisesi: Temizlik, futbol kaleleri temini ve zeytin ağaçları dikimi yapıldı.

Amcaoğlu, ayrıca bölgedeki okulların su depolarının temizlenmesi çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Açıklamasında, “Çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin temiz, güvenli ve konforlu alanlarda eğitim yılına başlamaları için gerekli tüm adımları attık. Geleceğimiz olan çocuklarımızın refahı ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılına sağlıklı ve mutlu bir başlangıç yapacaklarını ifade eden Amcaoğlu, “Çocuklarımızın geleceği için her zaman yanlarında olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Melihat Haksız