KIBRIS

Girne ve Gazimağusa'da iki ayrı yangın paniği

Girne'de bir araçta, Gazimağusa'da ise bir evde meydana gelen yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangınların nedenleri araştırılıyor.

Dün, Girne'de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan bir araçta ve Gazimağusa'da Beyrut Sokak üzerinde bulunan bir ikametgâhta yangın meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Karaoğlanoğlu Caddesi'nde Mert Can Çevik yönetimindeki araçta, saat 13.30 sıralarında, muhtemelen motor bölümünde meydana gelen yakıt kaçağının sıcak egzoz aksamlarına temas etmesi sonucu yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, araçta maddi hasar oluştu.

Gazimağusa Beyrut Sokak'ta ise, saat 12.00 civarında Yıldız Kılınç'a ait evde nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangın sonucu, ikametgahın yatak odası ve mutfak bölümünde bulunan muhtelif eşyalar ve dolaplar zarar gördü. Bu yangın da itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangınların çıkış sebepleriyle ilgili soruşturma sürüyor. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahaleleri, daha büyük felaketlerin önüne geçerken, vatandaşlar arasında da kısa süreli bir panik yaşandı.