KIBRIS

Murat Şenkul: Türk Ocağı'na antrenman sahası verildi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, 20 Temmuz Mete Adanır Stadı yanındaki antrenman sahasının Türk Ocağı Kulübü’nün kullanımına verildiğini duyurdu. Şenkul, sahanın zeminini yeniden düzenleyecek ve aydınlatma sorunlarını çözeceklerini belirtti.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın yanındaki antrenman sahasının Türk Ocağı Kulübü’ne tahsis edildiğini duyurdu.

Şenkul, kulüplerin altyapı ve gençlere yönelik projelerine destek olmayı vaat ettiklerini belirterek, bu çerçevede Türk Ocağı’na yardımda bulunduklarını vurguladı.

Açıklamasında, "Spor kulüplerini kentin geleceğini şekillendirmede iş ortaklarımız olarak görüyoruz," diyen Şenkul, antrenman sahasının zeminindeki bozulmaların giderileceğini ve aydınlatma sorunlarının çözüleceğini belirtti. Ayrıca, Spor Dairesi ile işbirliği içinde, tesisin hem Türk Ocağı Kulübü'ne hem de tüm Girnelilere yakışır bir hale getirileceğini söyledi.

Şenkul, "Az laf çok iş" diyerek, yapılan çalışmaların ve desteklerin, kulüplerin ve kentin spor altyapısına katkı sağlayacağını ifade etti.