Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, hükümete kim gelirse gelsin algısının yıkıldığını ve bu algının ortadan kaldırılması gerektiğini ifade etti. Kanal T'de yayınlanan 'Nazar Erişkin ile Güne Dair' programına konuk olan Özdenefe, elektrik kurumunun doğru yönetilemediğini ve T&T’ye kıyaklar yapıldığını belirtti. Eğitimin de yetersiz yönetildiğini vurgulayarak, “Artık dağıtılacak bir şey kalmadı,” dedi.

Meclis başkanının seçilememesinin hükümetin bir örneği olduğunu dile getiren Özdenefe, halkın yaşanan olaylar sonrasında sorgulama yapması gerektiğini söyledi. Eğitim ve ekonomi alanında yaptıkları çalışmalara dikkat çeken Özdenefe, nüfus politikası oluşturulmadığı sürece projeksiyon yapmanın mümkün olmadığını belirtti.

Oğuz’dan Dünya Gardiyanlar Günü mesajı: “Gardiyanların çalışma şartları iyileşti” Oğuz’dan Dünya Gardiyanlar Günü mesajı: “Gardiyanların çalışma şartları iyileşti”

Taşınmazlarla ilgili zenginliğin yeterince kullanılmadığını ve alınması gereken vergilerin alınmadığını hatırlatan Özdenefe, CTP’nin ekonomi ve eğitim çalışmalarının halka ulaşmasında sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Sosyal medyada bilginin hızlı tüketildiğine işaret eden Özdenefe, “Hakikatin çarptırılması ve olmayan üzerinden yapılan tartışmalar çağımızdan kaynaklı,” dedi.

İnsanların sosyal medya platformlarında daha etkin bir şekilde ulaşmaları gerektiğini vurgulayan Özdenefe, çeşitli iletişim yöntemlerini değerlendirdiklerini açıkladı

Editör: Melihat Haksız