KIBRIS

Erkut Şahali’den eleştiriler: Ülke sorunları ciddiye alınmıyor

CTP Milletvekili Erkut Şahali, ülkenin mevcut yönetimini ve sorumlu kişileri eleştirerek, sorunların gerçekçi bir şekilde ele alınmadığını ve gerekli adımların atılmadığını belirtti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Erkut Şahali, sosyal medya üzerinden ülkenin mevcut durumunu eleştirdi. Şahali, ülke sorunlarının ciddiye alınmadığını ve yetkililerin sorumluluk üstlenmediğini ifade etti.

Paylaşımında, mevcut yönetimin ve muhalefetin eksikliklerine dikkat çeken Şahali, şu ifadeleri kullandı:

“Hesap kitap yapmıyor, ‘sizi de gördük’ diyerek geçiştiriyor. Sapla samanı ayıramıyor ancak ‘hükümetiyle muhalefetiyle’ diye her kesimi eleştiriyor. Suçluları açıkça hedef göstermek yerine suçsuzların arkasına saklanıyor. Kendi rahatını bozmak istemiyor ancak sokağa çıkıp hakkını arayanlara ‘ma kaç kişisiniz ki’ diyerek üstten bakıyor.

Memleket yangın yeri olmasına rağmen ‘tüm dünyada sorun var’ diyerek sorumluluk almıyor. Ülke potansiyelini değerlendirebilecekken ‘bu memlekette hiçbir şey olmaz’ diyerek boykota yatıyor. Nazım Hikmet’in sözleriyle ifade etmek gerekirse, ‘kabahatin çoğu senin canım kardeşim.’”