Eczacı Dicle Tekiner, eczanelerin önüne yapılan parkların, özellikle hasta ve acil durumda olan kişilere büyük zorluklar çıkardığını vurguladı. Tekiner, bu konuda toplumun daha duyarlı ve empatik olması gerektiğine dikkat çekti.

"Eczaneler kuaför, market, butik, hırdavatçı, banka gibi işletmeler değildir. Gelenler genellikle hastadır ve önünü, girişini, park yerini işgal edecek şekilde düşüncesizce park ettiğiniz zaman birilerinin hayatını zorlaştırmış oluyorsunuz. Biraz empati ve biraz saygı çok zor değil," diyen Eczacı Tekiner, bu basit ama önemli konuda toplumun daha dikkatli davranması gerektiğini belirtti.

Dünya Hayvanları Koruma Günü: Öğrenciler Lefkoşa Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti Dünya Hayvanları Koruma Günü: Öğrenciler Lefkoşa Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti

Eczacı Tekiner'in bu çağrısı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok vatandaş tarafından desteklendi. Hastaların ve acil durumda olanların rahatlıkla eczanelere ulaşabilmesi için park yerlerinin boş bırakılması gerektiği, vatandaşlar arasında farkındalık oluşturdu.

Eczacı Dicle Tekiner: Düşüncesizce park edip eczanelerin önünü kapatm

Editör: TE Bilisim