Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın, sosyal medya üzerinden Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer'in açıklamalarına tepki gösterdi. Gürcafer'in "Kına yakmak için acele etme, sonra yaktığın kınayla alay konusu olursun" ifadelerine yanıt veren Barçın, bu tarz söylemleri seviyesiz ve tehditkar bulduğunu belirtti.

Barçın, muhalefet milletvekili olarak görevinin sadece alternatif politika önerileri sunmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda hükümeti denetleme sorumluluğu taşıdığını vurguladı. Bu kapsamda, muhataplarının ülkeyi yönettiğini iddia edenler olduğunu dile getiren Barçın, hiçbir sivil toplum ya da ekonomik örgütün, ülkedeki yönetim boşluğundan faydalanarak kendini yönetici konumuna getirmesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Açıklamasında, "Halkımızın çıkarı ve refahı için yılmadan mücadele etmeye devam edeceğim" diyen Barçın, toplumun hangi sözlere itibar edeceğini çok iyi bildiğini ve bu tür tehditkar açıklamalara karşı karnının tok olduğunu söyledi.

Sarper Altıncık: Şartlı Tahliye Tüzüğü mahkumların ıslah edilmesi amacına hizmet etmiyor Sarper Altıncık: Şartlı Tahliye Tüzüğü mahkumların ıslah edilmesi amacına hizmet etmiyor

Gürcafer'in açıklaması: Cafer Gürcafer: Kına yakmak için acele etme, alay konusu olursun

Editör: Melihat Haksız