Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın, Rekabet Kurulu'nun Merkezi İhale Komisyonu'nun kararını iptal etme gerekçelerini sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Hasan Esendağlı: Liyakat ilkesinin ihlali Anayasa’ya aykırılık seviyesinde bir hukuki sakatlıktır Hasan Esendağlı: Liyakat ilkesinin ihlali Anayasa’ya aykırılık seviyesinde bir hukuki sakatlıktır

Barçın, paylaşımında "İptal gerekçelerini okuduğunuzda, Merkezi İhale Komisyonu'nun ne kadar liyakatsız kişilerce yönetildiği gün gibi ortaya çıkıyor." ifadelerini kullanarak komisyon yöneticilerini istifaya çağırdı.

Barçın ayrıca, tekliflerin kapalı toplantıda değerlendirilmesi gerektiği halde dışarıdan insanların da katıldığı toplantılarda değerlendirildiğini eleştirdi ve "Merkezi İhale Komisyonu’nda dingil koptu." şeklinde bir vurgu yaptı.

Barçın paylaşımında, "Rekabet Kurulu'nun Merkezi İhale Komisyonu'nun kararını iptal etme gerekçelerine bakın lütfen dostlar. Tamamen ihalenin içeriğinden, ihaleye katılanlardan bağımsız bile iptal gerekçelerini okuduğunuzda, Merkezi İhale Komisyonu'nun ne kadar liyakatsız kişilerce yönetildiği gün gibi ortaya çıkıyor." dedi.

Editör: Melihat Haksız