Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezunları, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü, saat 20:00’de, geleneksel Fener Alayı Mezuniyet Yürüyüşü ile Gazimağusa kentine veda etti. 1,800’e yakın mezun, Mağusa Gelişim Akademisi önünden başlayıp DAÜ Atatürk Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşte mezunlara DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, DAÜ personeli ve aileler de eşlik etti. Yaklaşık bir saat süren mezuniyet yürüyüşünün ardından mezunlar DAÜ Atatürk Meydanı’nda toplandı. Coşkulu kalabalık, meydanda mezuniyet kutlamalarına devam etti.

Ön Lisans ve Lisans Mezuniyet Töreni 12 Temmuz’da Yapılıyor

DAÜ 2022 – 2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ön Lisans ve Lisans Mezuniyet Töreni 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü, saat 19:00’da, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Her geçen yıl mezun sayısını artıran DAÜ’nün, 2022 – 2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde vereceği mezunları ile toplam mezun sayısı 75 bine yaklaşmış olacak. Törende yaklaşık 1,800 mezuna diplomaları takdim edilecek.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan söz konusu tören, mezun öğrenciler adına gerçekleştirilecek olan konuşmalar ve protokol konuşmaları ile devam edecek. Fakülte ve bölüm birincilerine diplomaları ile ödülleri protokol tarafından takdim edilecek. Ardından ise 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunlarına diplomaları verilecek.

Törenler DAÜ’nün resmi sosyal medya hesapları olan https://www.youtube.com/user/eastmeduniv ve https://www.facebook.com/eastern.med.univ/ ile DAÜ TV sosyal medya hesabından tüm dünyadan canlı olarak izlenebilecek.

Burak Maviş: Tarihte ilk defa okul açamıyoruz Burak Maviş: Tarihte ilk defa okul açamıyoruz
Editör: TE Bilisim