Dağyolu’nda yaşanan bir trafik kazasında Choudhary Munır Hussain hayatını kaybetti. Dün saat 15.00 raddelerinde, Değirmenlik istikametine doğru ilerleyen Hussain’in kamyoneti, dikkatsizlik sonucu yolun sağına geçtikten sonra karşı yönden gelen Noyon Ali’nin kullandığı kamyonla çarpıştı. Kazada Hussain, olay yerinde hayatını kaybetti.

CTP Perşembe Pazarı’nda eylem yaptı. CTP Perşembe Pazarı’nda eylem yaptı.

Kaza-3

VERİLEN SÖZLER VAAT OLARAK KALDI

Ülkemizdeki en tehlikeli yollardan olan, birçok ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği, Değirmenlik dağyolu, keskin virajları, asfalttaki bozuklukları nedeniyle trafik güvenliğini tehdit ediyor. Yıllardır yolun genişletilip çift şerit yapılacağına dair verilen sözler, sadece vaat olarak kaldı. Siyasiler, seçim kampanyalarında bu vaadi sıklıkla dile getirirken, yıllar geçmesine rağmen somut bir adım atılmadı. Yolun dar ve güvenlik standartlarının yetersiz olması, kazaların sıklığını artırıyor ve her yıl birçok can kaybına neden oluyor.

Dağyolu'nda yaşanan bu olay, hükümetin ve yetkililerin yol güvenliği konusunda hala ciddi adımlar atmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Melihat Haksız