KIBRIS

Cemre Yönet'in annesi Gönül Sağır: Sana söz hikayen yarım kalmayacak Cemre’m

Tatlısu'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Cemre Yönet’in annesi Gönül Sağır, oğlunun doğum gününde sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı. 26 Şubat'ta alkollü bir sürücünün neden olduğu kazada hayatını kaybeden Cemre’nin annesi, oğlunun yarım kalan hayallerine ve adalet arayışına vurgu yaptı.

Tatlısu ana yolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 30 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cemre Yönet’in annesi Gönül Sağır, oğlunun doğum gününde duygusal bir anma gerçekleştirdi.

26 Şubat 2024 tarihinde alkollü bir sürücünün neden olduğu kazada hayatını kaybeden Cemre Yönet’in annesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğluna olan özlemini dile getirdi.

Gönül Sağır, paylaşımında “İyi ki doğdun Cemrem… 30 yıl önce seni kucağıma aldığımda tarifsiz bir mutluluk yaşadım. Her zaman beni gururlandıran, yüreği güzel oğlum oldun. Merhametinle, iyilikseverliğinle ve yüreğinin güzelliğiyle insanlara dokunmak istedin,” ifadelerini kullandı.

Paylaşımında, oğlunun hayallerinin yarım kaldığını belirten Sağır, “Canım oğlum, 26 Şubat 2024’te, 285 promil alkollü bir sürücünün sorumsuzluğu seni aramızdan aldı. Senin düğünün Eylül ayında olacaktı ama hepsi yarım kaldı. Hikayen yarım kalmayacak Cemrem, adalet yerini bulacak. İyi ki doğdun gözümün nuru, annen seni hep sevecek,” sözleriyle hislerini paylaştı.